Participeren naar vermogen en niemand aan de zijlijn

Trajecten
Op het gebied van re-integratie bieden wij u diverse diensten aan, zoals sociale activeringstrajecten, re-integratietrajecten, bestandsscreening, jobhunting, jobcoaching, sollicitatietraining en loopbaantraining (groepsgewijs of individueel).

Testprogramma’s
Loopbaanburo BOB kan testprogramma’s inzetten, te weten: LDC ( loopbaandienstencentrum), TMA (Talent Management Analyse) en Insights.

Projecten
De veranderingen in de Sociale Zekerheid vraagt om andere vormen van re-integratie. Loopbaanburo BOB heeft jarenlange ervaring in de re-integratie en kennis van de gemeentelijke organisatie van binnenuit. Door deze ervaring hebben we de kwaliteit en de creativiteit om, samen met u, vernieuwende projecten te ontwikkelen voor de WWB-doelgroep. Succesvolle voorbeelden zijn “de Loopbaanwinkel” en het project “JongLeren” (een intensief activeringstraject voor jongeren tot 27 jaar)

Trainers, trajectbegeleiders en coaches
Voor de uitvoering van de re-integratiediensten beschikt Loopbaanburo BOB over deskundige trainers en trajectbegeleiders, ervaren jobhunters en gecertificeerde jobcoaches.

Wilt u weten wat wij voor u als organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

 

Vrijblijvend informatie aanvragen