• Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)¬†

Bij het verbeteren van de arbeidspositie van kwetsbare arbeidsgroepen vindt de overheid het steeds belangrijker om samen te werken met bedrijven. De komst van de Participatiewet draagt hieraan bij. De overheid stimuleert het bedrijfsleven om meer mensen uit kwetsbare groepen op te nemen in de organisatie. Loopbaanburo BOB ontwikkelt samen met het bedrijfsleven samenwerkingsprojecten en stimuleert gemeenten om intensiever samen te werken met bedrijven en organisaties binnen de gemeentelijke grenzen.

  • SROI (Social Return on Investment)

Loopbaanburo BOB is een kennispartner op het gebied van Social Return on Investment (SROI). Wij adviseren uw organisatie over de implementatie en uitvoering van SROI-aanbestedingen en indien gewenst bieden wij ondersteunining in de uitvoering van SROI.

  • PSO (Prestatieladder Sociaal Ondernemen)

Een certificering PSO (Prestatieladder Sociaal Ondernemen) is een keurmerk waarmee een organisatie inzichtelijk maakt wat zij doet aan MVO en in welke mate. De overheid motiveert het bedrijfsleven tot sociaal ondernemen door mensen uit kansarme doelgroepen op te nemen in de organisatie.
Wilt u zichtbaar maken hoe en in welke mate u MVO in uw bedrijfsvoering heeft opgenomen? En bent u voornemens een PSO keurmerk te behalen? Loopbaanburo BOB kan de coördinatie tot PSO certificering op zich nemen. Wij beschikken over veel kennis van de PSO.


Wilt u weten wat wij voor u als werkgever kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.

Vrijblijvend informatie aanvragen