Ons re-integratie 2e spoor traject bestaat uit 3 fases:

1. Verwerking en acceptatie
2. Zelfanalyse en beroepenoriëntatie
3. Hulp bij het vinden van werk

  • In fase 1 staan we stil bij het feit dat uw werknemer niet kan terugkeren in zijn huidige functie. De coaching richt zich op het accepteren van de situatie, waarna we de omslag maken naar de toekomst. Loopbaanburo BOB kijkt vooral naar wat de werknemer wél kan in plaats van wat hij niet kan.
  • In fase 2 kunnen we gebruikmaken van verschillende loopbaantestprogramma’s gericht op: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en vervolgens welke mogelijkheden zijn er op de huidige arbeidsmarkt? Loopbaanburo BOB werkt onder andere met de programma’s Loopbaandienstencentrum (LDC), Talent Management Analyse (TMA) en Insights.
  • In fase 3 helpen wij uw werknemer bij het vinden van een passende baan. Hij krijgt hulp bij het opstellen van een cv en sollicitatiebrief. Ook leren netwerken is een belangrijk onderdeel in deze fase. Loopbaanburo BOB helpt actief zoeken naar vacatures en werkgevers (jobhunten). Daarnaast bieden wij ondersteuning bij de voorbereiding op het sollicitatiegesprek en adviseren we de toekomstige werkgever over het arbeidscontract. Als de werknemer gestart is met zijn nieuwe baan, blijven we nog enige tijd betrokken (nazorg).

 

 

Vrijblijvend informatie aanvragen