Ons re-integratietraject bestaat uit de volgende fases:

  1. Verwerking en acceptatie
  2. Zelfanalyse en beroepenoriëntatie 
  3. Hulp bij het vinden van werk
  •  In fase 1 staan we stil bij het feit dat u niet kunt terugkeren bij uw werkgever. Het is belangrijk om na te gaan wat dit voor u betekent en het te leren accepteren. Pas als u eraan toe bent, maken we de omslag naar de toekomst. Loopbaanburo BOB kijkt vooral naar wat u wel kunt, in plaats van wat u niet kunt.
  • In fase 2 kunnen we gebruikmaken van verschillende loopbaantestprogramma’s gericht op wie u bent, wat u kunt, wat u wilt en welke mogelijkheden de huidige arbeidsmarkt u biedt.
  • In fase 3 helpen wij u bij het vinden van een passende baan. U krijgt hulp bij het opstellen van een cv en sollicitatiebrief. Ook leren netwerken is een belangrijk onderdeel in deze fase. Loopbaanburo BOB helpt u actief zoeken naar vacatures en werkgevers (jobhunten). Wij ondersteunen u bij het voorbereiden van het sollicitatiegesprek en adviseren u en uw toekomstige werkgever bij het opstellen van het arbeidscontract. Ook als u gestart bent met uw nieuwe baan houden wij nog enige tijd contact met u (nazorg).

Voor uw persoonlijke begeleiding biedt Loopbaanburo BOB maatwerk. In een vrijblijvend intakegesprek kijken wij samen met u welke hulp u nodig heeft. Op basis hiervan bespreken we welke coach van Loopbaanburo Bob het best bij u past. Afhankelijk van uw hulpvraag is het ook mogelijk om gedurende het traject gebruik te maken van een tweede coach (duo-coaching).

 

Vrijblijvend informatie aanvragen